Dit zijn volgens mij de één van de meest gezonde koekjes mogelijk. Ze zien er niet spectaculair uit, maar ze zijn wel lekker en je kunt ze helemaal pimpen zoals jij wilt. Bovendien verspreidt het tijdens het bakken echt een zalige geur van de banaan! De koekjes blijven een beetje zacht, maar als je ze knapperiger wilt hebben, kun je ze na het bakken even omdraaien en nog enkele minuten bakken.
Ingrediënten
- 1 banaan per 50g havermout
Werkwijze
Prak de banaan en meng de havermout erdoor. Verwarm de oven voor op 170°. Bekleed een bakplaat met bakpapier en vorm met een lepel hoopjes van het haverbanaanmengsel. Bak 20 à 25 minuten. Laat wat afkoelen alvorens te proeven ;)
Extra ingrediënten naar keuze
- rozijnen
- kaneel
- gember
- nootmuskaat
- chocoladestukjes
- kokosschilfers
- walnoten
- ... laat je fantasie de vrije loop!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten